Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark4.7g25kcal0.4g1.5g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g140kcal2.8g3.4g13g0g
Valittu annoskoko17g70kcal1.4g1.7g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g35kcal0.7g0.9g3.3g0g
Arvot/100g100g417kcal8.3g10.1g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881