Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerisuikaleet4.1g5kcal0.9g0g0.2g0g
Porkkana 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g26kcal2g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko17g13kcal1g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.9g2.9g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993