Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet4.1g5kcal0.9g0g0.2g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.8g1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g24kcal2.4g0.8g1g0g
Valittu annoskoko17g12kcal1.2g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal7.1g2.4g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045