Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g11kcal0g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko17g6kcal0g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g32kcal0g7.6g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928