Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g203kcal0.3g0.3g22.2g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g14g8.3kcal0.5g1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.7g6.2kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Marianne crush 150g21g90kcal0.2g17.9g1.7g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.8g3.6kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g1227kcal16.2g158g56.8g4.6g
Valittu annoskoko161g614kcal8.1g79g28.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna81g307kcal4.1g39.5g14.2g1.2g
Arvot/100g100g381kcal5g49g17.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050