Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g333kcal18.4g19.4g20.4g1.6g
Valittu annoskoko161g167kcal9.2g9.7g10.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g83kcal4.6g4.9g5.1g0.4g
Arvot/100g100g103kcal5.7g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082