Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 56g27kcal0.7g5.3g0.1g0.9g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Naudanpaisti 563g625kcal121.9g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g2017kcal259.8g74.8g72.2g8g
Valittu annoskoko1611g1009kcal129.9g37.4g36.1g4g
Annoskoko puolitettuna806g504kcal65g18.7g18.1g2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579