Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali107g23kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Hirvenjauheliha oma saalis36g40kcal7.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g163kcal18.8g9g5.8g5.2g
Valittu annoskoko162g81kcal9.4g4.5g2.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g41kcal4.7g2.3g1.5g1.3g
Arvot/100g100g50kcal5.8g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407