Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 66g36kcal1g8.6g0.1g0.6g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g28g85kcal5.3g0.1g7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g458kcal23.2g18.8g32.8g1.6g
Valittu annoskoko162g229kcal11.6g9.4g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g115kcal5.8g4.7g8.2g0.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874