Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Rasvaton maito valio83g28kcal2.7g4.1g0g0g
Kananmuna, annos 65g27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g574kcal17.2g74.2g22g1.8g
Valittu annoskoko162g287kcal8.6g37.1g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna81g144kcal4.3g18.6g5.5g0.5g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412