Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow13g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.2kcal0.2g1.4g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g15g54kcal3.4g0g4.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 6.2g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g401kcal25.4g8.8g29.2g2.8g
Valittu annoskoko162g201kcal12.7g4.4g14.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g100kcal6.4g2.2g7.3g0.7g
Arvot/100g100g124kcal7.8g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560