Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl102g133kcal13.2g0.5g8.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%8.8g22kcal1.2g1g0.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 35g133kcal9.8g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g697kcal48.6g3g53.2g8.6g
Valittu annoskoko163g349kcal24.3g1.5g26.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna81g174kcal12.2g0.8g13.3g2.2g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169