Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 110g118kcal25.4g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.6kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 19g163kcal0g0g18.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.1g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g637kcal51.2g15.8g40.4g0.4g
Valittu annoskoko163g318kcal25.6g7.9g20.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna81g159kcal12.8g4g10.1g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.7g4.9g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744