Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1071g226kcal12.9g36.4g2.1g22.5g
Hirvenjauheliha oma saalis357g400kcal78.5g0g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1627kcal185.8g89.4g59g52.2g
Valittu annoskoko1620g813kcal92.9g44.7g29.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna810g407kcal46.5g22.4g14.8g13.1g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407