Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark450g2385kcal35.6g144g189g0g
Kananmuna kuorineen punnittu675g851kcal74.3g2g60.8g0g
Voi 450g3264kcal5.4g1.8g365.9g0g
Canderel makeutusjauhe23g86kcal0.7g20.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g135kcal5.4g1.5g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g13442kcal242.8g340.4g1255.8g0g
Valittu annoskoko1620g6721kcal121.4g170.2g627.9g0g
Annoskoko puolitettuna810g3361kcal60.7g85.1g314g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881