Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g409kcal42.6g4.8g23g1.6g
Valittu annoskoko164g205kcal21.3g2.4g11.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna82g102kcal10.7g1.2g5.8g0.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176