Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g525g89kcal10g11g1.1g0g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g234g794kcal4.7g7g81.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g292g817kcal55.5g0g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3269g3401kcal140.4g36g294g0g
Valittu annoskoko1635g1700kcal70.2g18g147g0g
Annoskoko puolitettuna817g850kcal35.1g9g73.5g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102