Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g45g158kcal3.6g33.8g0.8g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kanaliemi laimennettu 113g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g447kcal8g68.8g15.4g2.8g
Valittu annoskoko165g223kcal4g34.4g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g112kcal2g17.2g3.9g0.7g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080