Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt63g44kcal1.6g4.1g2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Arla Apetina Feta 3%31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g369kcal38.4g10.4g18.4g0.8g
Valittu annoskoko166g185kcal19.2g5.2g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g92kcal9.6g2.6g4.6g0.2g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211