Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1167g8468kcal13.9g4.7g949g0g
Sokeri 662g2685kcal0g660.8g0g0g
Muna, annos 60g467g409kcal35.3g3.9g28.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1012g3471kcal103.1g708.2g12.1g35.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 467g1564kcal0.3g381g0.2g6.5g
Leivinjauhe 39g68kcal2g14.7g0g0.2g
Raparperi 3891g1311kcal26.8g214g3.9g54.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1556g998kcal49.8g75g54.5g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g78g311kcal0g77g0g0g
Sokeri662g2686kcal0g660.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43942kcal462.4g5600.2g2096g193.6g
Valittu annoskoko10000g21971kcal231.2g2800.1g1048g96.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10986kcal115.6g1400.1g524g48.4g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205