Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Sokeri 299g1212kcal0g298.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai343g1199kcal41.1g243.2g7.2g10.3g
Voi 264g1911kcal3.1g1.1g214.2g0g
Maito, Kevyt176g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 351g157kcal0.7g33.1g0.4g6.3g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g9830kcal150.8g1207.2g488.4g33.4g
Valittu annoskoko1652g4915kcal75.4g603.6g244.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna826g2457kcal37.7g301.8g122.1g8.4g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760