Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g286g2085kcal2.9g2.9g228.5g0g
Sokeri 304g1232kcal0g303.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 236g336kcal29.5g0.7g24.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g143g86kcal5.3g10.4g2.9g0g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 371g1274kcal37.8g259.9g4.5g13g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g63kcal3.2g1.9g3.7g5.2g
Marianne crush 150g214g921kcal2.6g184.2g18g3.6g
Voi, 1 tl, 5 g12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g5.7g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Marianne crush 150g8.7g38kcal0.1g7.5g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g12625kcal169.8g1623.2g586.6g45.2g
Valittu annoskoko1656g6312kcal84.9g811.6g293.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna828g3156kcal42.5g405.8g146.7g11.3g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050