Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 56g290kcal9.3g0g28.5g0g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma47g164kcal8.4g27.7g1.8g2.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g983kcal37g59g65.8g6.4g
Valittu annoskoko166g491kcal18.5g29.5g32.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna83g246kcal9.3g14.8g16.5g1.6g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201