Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 36g257kcal0.4g0.1g28.9g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.7g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.2g0g0g
Kaurahiutale 68g255kcal9.9g38.8g5g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g1486kcal21.8g189.8g68g14g
Valittu annoskoko167g743kcal10.9g94.9g34g7g
Annoskoko puolitettuna83g372kcal5.5g47.5g17g3.5g
Arvot/100g100g446kcal6.5g57g20.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202