KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g131g720kcal13.1g29.8g56g0g
Voi, 1 tl, 5 g349g2547kcal3.5g3.5g279.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton87g279kcal20.1g9.2g18.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka175g652kcal2.1g160.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)872g1099kcal95.9g2.6g78.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g52g314kcal12.6g3.5g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g11222kcal294.6g418.2g920g0g
Valittu annoskoko1666g5611kcal147.3g209.1g460g0g
Annoskoko puolitettuna833g2806kcal73.7g104.6g230g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156