Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1047g1371kcal136.1g5.2g90g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%90g226kcal12.6g9.9g5.1g44.2g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Voi 86g622kcal1g0.3g69.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 361g1367kcal100.6g0g108.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g7171kcal500.6g30.8g546.2g88.4g
Valittu annoskoko1674g3585kcal250.3g15.4g273.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna837g1793kcal125.2g7.7g136.6g22.1g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169