Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g20g108kcal1.6g6.8g8.3g1.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g64g167kcal1.3g2.6g16.7g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g82g99kcal2.7g3g8.2g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g758kcal11.2g27.4g66.4g4.4g
Valittu annoskoko168g379kcal5.6g13.7g33.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna84g189kcal2.8g6.9g16.6g1.1g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146