Nakkikeitto

Peruna ja keittojuurekset keitetään vähän aikaa ( 5 l kattilassa) , sitten lisätään 1 kpl Knor FOND " DU CHEF" ja 450 g nakkeja.

Annetaan hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakit HK Popsi Iso viitonen90g213kcal9.9g2.7g18g0.2g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g2.8g1.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g75g45kcal1.2g9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g519kcal22.4g23.6g36.8g0.4g
Valittu annoskoko168g260kcal11.2g11.8g18.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna84g130kcal5.6g5.9g9.2g0.1g
Arvot/100g100g155kcal6.7g7g11g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361456