JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)27g60kcal1.6g10.6g1.3g0.5g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g9g8.4kcal0.1g1.9g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa39g117kcal9g0g9g0g
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g786kcal54.2g25g52.4g1g
Valittu annoskoko169g393kcal27.1g12.5g26.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna85g197kcal13.6g6.3g13.1g0.3g
Arvot/100g100g233kcal16g7.4g15.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075