Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g3214g546kcal61.1g67.5g6.4g0g
Vesi3571g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1429g4857kcal28.6g42.9g500g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1786g5000kcal339.3g0g392.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20807kcal858g220.8g1798.6g0g
Valittu annoskoko10000g10404kcal429g110.4g899.3g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5202kcal214.5g55.2g449.7g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102