Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 409g138kcal2.8g22.5g0.4g5.7g
Vesi1169g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow35g114kcal0g28.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g1099kcal5.6g248.8g0.8g12.4g
Valittu annoskoko1687g549kcal2.8g124.4g0.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna844g275kcal1.4g62.2g0.2g3.1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928