Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä10g38kcal0.6g3.2g2.6g0.1g
Valio maustettu rahka, vanilja4.1g6.6kcal0.3g0.7g0.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g2.5g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g97kcal1.8g9.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko17g49kcal0.9g4.8g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.5g2.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g287kcal5.3g28.2g17.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640