Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g30kcal2.4g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.4g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g67kcal5.2g0.4g5g0g
Valittu annoskoko17g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g196kcal15.2g1.2g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=360039