Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g17kcal0g4.2g0g0g
Valittu annoskoko17g9kcal0g2.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0g1.1g0g0g
Arvot/100g100g50kcal0g12.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207