Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 5.9g30kcal1g0g3g0g
Herkkusieni 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma4.9g17kcal0.9g2.9g0.2g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g102kcal3.8g6.2g7g0.6g
Valittu annoskoko17g51kcal1.9g3.1g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal1g1.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g294kcal10.9g17.8g20.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201