Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g4.6g15kcal0.7g2.8g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g47kcal2.6g5.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko17g23kcal1.3g2.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.7g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal7.5g16.1g4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141