Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g68kcal5.4g1.6g4.4g0g
Valittu annoskoko17g34kcal2.7g0.8g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.4g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g195kcal15.5g4.6g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744