Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow4.7g16kcal0.4g3.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g78kcal4.4g7.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko18g39kcal2.2g3.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal1.1g2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.5g22.2g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728