Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 3.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g3.1g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g29kcal1.6g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko18g15kcal0.8g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g84kcal4.5g4.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659