Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g2.6g9kcal0.1g1.8g0.2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g2.6g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%2.6g5.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 9g4.2kcal0g0.8g0g0.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g47kcal0.6g6.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko18g23kcal0.3g3.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g132kcal1.7g19.2g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397