Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g138kcal1.6g18g6.6g0.4g
Valittu annoskoko18g69kcal0.8g9g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g35kcal0.4g4.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g388kcal4.5g50.6g18.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465