Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g25g88kcal1.2g17.5g1.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g25g35kcal1.4g4.7g1.1g0g
Vispikerma Flora 20%25g55kcal0.7g1.2g5g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Mansikka 88g41kcal0.4g7.4g0.2g1.7g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka6.2g2.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g451kcal7.6g65.2g15.6g3.4g
Valittu annoskoko170g226kcal3.8g32.6g7.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna85g113kcal1.9g16.3g3.9g0.9g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397