Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g31g88kcal1.4g9.8g4.7g1.7g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]38g124kcal10.1g0g9g0g
Kananmuna kuoreton25g36kcal3g0g2.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g595kcal32.4g23.4g39.8g4.4g
Valittu annoskoko170g297kcal16.2g11.7g19.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna85g149kcal8.1g5.9g10g1.1g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574