Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton126g180kcal15.1g0g12.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g113kcal4g1.2g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g760kcal39g3.6g63.6g0g
Valittu annoskoko170g380kcal19.5g1.8g31.8g0g
Annoskoko puolitettuna85g190kcal9.8g0.9g15.9g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703