Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g6.1g19kcal0.7g3.5g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kanasuikaleet kariniemi25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7g5.7kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g121kcal14g10g3g0.6g
Valittu annoskoko171g61kcal7g5g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna85g30kcal3.5g2.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207