Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g41g25kcal0.6g5.3g0g0.4g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g27g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.8g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g21g51kcal2.6g0g4.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g171kcal7g13.6g8.8g2.4g
Valittu annoskoko171g86kcal3.5g6.8g4.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna85g43kcal1.8g3.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070