Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g312g884kcal14.4g98.1g47.2g17.2g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Sipulikuutiot rainbow250g25kcal3.7g3.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]375g1237kcal101.2g0g90g0g
Kananmuna kuoreton250g357kcal30g0g25g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g5950kcal323g233.2g400.6g45.4g
Valittu annoskoko1700g2975kcal161.5g116.6g200.3g22.7g
Annoskoko puolitettuna850g1487kcal80.8g58.3g100.2g11.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574