J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1350g481kcal2.2g96g1.2g27g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g250g975kcal0g245g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g2911kcal4.4g682g2.4g54g
Valittu annoskoko1700g1456kcal2.2g341g1.2g27g
Annoskoko puolitettuna850g728kcal1.1g170.5g0.6g13.5g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403