Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2175kcal3.6g1.2g243.8g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai390g1364kcal46.8g276.7g8.2g11.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Voi 200g1450kcal2.4g0.8g162.5g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.5g5.5g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g15674kcal196.4g1803g862.6g39g
Valittu annoskoko1704g7837kcal98.2g901.5g431.3g19.5g
Annoskoko puolitettuna852g3919kcal49.1g450.8g215.7g9.8g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822