Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Ruokasooda 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g1325kcal16.2g173g62.4g3.8g
Valittu annoskoko171g662kcal8.1g86.5g31.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna86g331kcal4.1g43.3g15.6g1g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465